.

.

311BF14 Eko Deri Yerba Mate Kiti içmek için Komple Set Tüm Aksesuarlar Dahil: - Kaplar-Kabak (Fincan) - Bombilla (Saman)

311BF14 Eko Deri Yerba Mate Kiti içmek için Komple Set Tüm Aksesuarlar Dahil: - Kaplar-Kabak (Fincan) - Bombilla (Saman)

₺ 20.80

Ürün sayısı
Tova kullanılabilir

Arjantin Yerba Mate Kabak Kitini ayarlayın.Arjantin Yerba Mate Kabak Kitini ayarlayın.ARJANTİN MATE KİTİ seti 6 Adet Set Arjantin Yerba Mate Kabak Kiti (1 Mate, 1 Mate Tutucu (Termo), 1 Saman (Bombilla), 1 Torba, Yerba için 1 Teneke ve Şeker için 1 Teneke) Bu set, MATE adı verilen harika enerji içeceğini içmek için ihtiyacınız olan her şeyi içerir.YERBA MATE AŞAĞIDAKİ BİLİNEN TERAPÖTİK ETKİLERE SAHİPTİR. 1.- ENERJİ SEVİYENİZİ KORUR. 2.- ZİHİNSEL BERRAKLIĞI TEŞVİK EDİN. 3.- ANTİOKSİDAN SAĞLAR. 4.- BOT BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ. 5.- GELİŞTİRİLMİŞ SİNDİRİM. 6.- STRESİ AZALTIR. 7.- YARDIM KİLO KAYBI. 8.- KOLONU TEMİZLE.Paket içeriği-Dahil Olan Aksesuarlar : 1 Mate 1 Saman (Bombilla) 1 Mate Tutucu (Termo) 1 Torba Şeker için 1 Kap Yerba Mate için 1 Kap.Nakliye : Öğeniz ödeme temizlendikten sonra 3 iş günü içinde sevk edilecektir.Geribildirim : Herhangi bir nedenle işlemde bir sorun varsa, olumsuz veya nötr geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Bir hata yaparsak, sorunu düzeltme şansını elde etmek isteriz.Stok eksikliği nedeniyle alınan set ile yayın fotoğrafındaki set arasında küçük farklılıklar olabilir.İadeler : İadeler kabul edildi.TÜM etiketler hala eklenmeli ve öğe kullanılmamış durumda olmalıdır.İade, orijinal nakliye ücretleri dahil değil, para iadesi olarak verilecektir.Alıcı iade nakliye öder.İyi şanslar ve mutlu teklifler aradığınız için teşekkürler!.

Detaylı karakterislikler

Benzer ürünler